Får du inte företaget att gå ihop

, , Kommentarer inaktiverade för Får du inte företaget att gå ihop

För många företagare så kan det vara en kamp att få det att gå ihop ekonomiskt, man kämpar för att få det att gå runt och det kan vara många parametrar som gör att det blir kämpigt. Det kan vara bättre att lägga ner företaget och starta upp på nytt.

Att man ger upp kanske många tycker är konstigt men det kan i många lägen vara bättre att avsluta sitt företag för att börja om med bättre förutsättningar än vad det gamla företaget hamnat i. Om du har ett företag som du vill avsluta på grund av en eller flera orsaker så kan du genomföra en likvidation av företaget. Det är genom ett beslut i bolagsstämman att en likvidation ska genomföras som man kan sätta detta i verket.

Gör man likvidationen själv så kan det ta upp till ett år innan den är genomförd. Anlitar man företag som Citadellet Likvidationer som köper upp ditt företag och utför den likvidation som krävs så går det betydligt fortare för dig som företagare. Ni skickar bolagets ekonomiska förehavanden som resultat och balansrapport till Citadellet som i sin tur går igenom dessa och skickar en offert på ert företag till er. När ni accepterat offerten så kommer ni tillsammans överens om en tillträdesdag och de material som behövs skickas in för att avsluta affären.

Citadellet har efter fullgjord affär fullt ansvar för bolaget och sköter allt som rör likvidationen och du som företagare kan lugnt fundera på vad som komma skall.