Vid oförutsedda utgifter

, , Comments Off on Vid oförutsedda utgifter

Vid oförutsedda utgifter så kanske vi inte alltid är så förberedd som vi bör vara. Vad som helst kan hända i livet och det kan vara en bil som går sönder eller en tvättmaskin som inte orkar med det som den ska utföra. För det mesta så brukar saker och ting lösa sig. Men i vissa fall så kan det vara saker som är viktiga i våra liv som måste fungera för att allt ska fungera. Det kan vara värmen till huset eller annat mer livsavgörande saker.

Har man inte byggt upp en budget för det oförutsedda så kan man vara tvungen att låna till det som gått sönder. Hos Fairlån så kan du jämföra efter dina krav och dina ekonomiska möjligheter. Det är viktigt att du är medveten om att lån ska betalas tillbaka inom den tid som bestäms med långivaren. Gör en budget så du klarar detta utan några som helst problem. Det kan också vara ett bra sätt att efter du betalat av ditt lån avsätta den summan som du betalar till låneinstitutet sätta in den summan på eget konto för oförutsedda händelser.

Genom att spara varje månad så kommer du bygga upp en buffert som du kan använda till saker som händer i livet. Det kan vara att en TV går sönder och du blir tvungen att köpa en ny. Har du under något år sparat pengar så kanske det finns en summa som du kan avsätta för detta. Har man fått in vanan att av sin lön spara en summa så känns det inte av i hela din budget. Se till att det per automatik dras från ditt lönekonto till ett sparkonto samma datum varje månad. Om du sparar 500 kronor i månaden så har du på ett år fått ihop 6000 kronor.